четвъртък, 13 януари 2011 г.

КАК ДА СЕ СПАСИМ, АКО НАТРУПАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ АБСУРДИСТАН


Ако ви подгонят за неплатени сметки от ЧЕЗ, ВИК, БТК, другите мобилни обирджии, банки, кредитори, лихвари и тн. Не се притеснявайте. Има спасение.
Вариант 1. Намирате парите от някъде чрез нов заем и после си режете вените.
Вариант 2.Отивате в най-близкото районно и сами се връзвате на тролея, чакате органите на реда да ви осъдят и вие спокойно да отидете на почивка в централния. 
Вариант 3. Давността била три години. Значи отивате в Стара Планина в някоя най-затънтена част, където никой да не ви намери. Издълбавате си землянка, в която да живеете. Правите си прашка и лък със стрели, с които да ловувате и да се прехранвате. Ставате шумкар демек. 
Вариант 4. Същото като 3, но като партизанин. Демек не ви трябват лък и прашка, а започвате да правите обири по селските къщи. Овци, кози, кокошки, яйца, жито, картофи, всичко! Ако имате живи родители, може да ги направите ятаци! Няма проблем. Родителите никога няма да ви предадат. Но на жена си не казвайте, защото ще иска да ви съди за издръжка.
Вариант 5. Купувате си едно здраво въже, едно буренце и си намирате здрава греда на тавана.
Вариант 6. Открадвате калашник от НСБОП, влизате в парламента и включвате автоматична. На вас може и да не ви се размине, но със сигурност ще станете национален герой!

Няма коментари:

Публикуване на коментар