вторник, 31 май 2011 г.

СПРАВ(ОО)ЧНИК ЗА БЛУЖДАЕЩИ ДУШИ-ТРЕТА ЧАСТ

В света на духовното измерение движението се извършва във времето, но поради липсата на пространство е трудно да се създаде маршрут на самото движение. Няма точка А, поради тази причина липсва и точка Б. Тук пътуваш постоянно, но дори и да спреш не пристигаш никъде. Може да го експликирам по следният начин. Представете си, че вие сте една сфера, която се движи в друга сфера, но със същият диаметър. Така хем се движите, хем не напускате предела на пространството, защото вие сте самото пространство или пространството е голямо, колкото вие самите сте! Така стоят нещата тук. както и да е! 
   Започна втория ден от престоят на духовните асртоспиритисти. Декодиращата Фло стоеше спокойно до оранжерията Волф и тихо и спокойно си го заяждаше. За целта си бе взела едно парче памук, което бе нанизала на брошката си и с нея кротко пукаше доматите в оранжерията на Волф. А той също така мирно и тихо се отбраняваше, като поливаше Фло с мастика, която предварително бе наторил с радомирски пестициди. Крилатият безброй и лейди Гага правиха рецензия на енциклопедия Британика, а мастиленият Пани си беше сложил стихоплетната шапка и също така мирно и тихо си пишеше любовна лирика и от време на време проронваше по една мастилена сълза, която опръскваше всички, които поглеждаха към него. Общо взето бе малко скучничко. Добре, че Асита Тина от време на време запяваше някоя песен на Изпотин Маринов, та оранжерията да пощрака малко с пръсти и да удари калпака в обогатеният хумус на черноземната почва. Лейди Гага се затъжи от тези ритми и реши да потърси Скайп трансформатор, за да повика своята добра приятелка Ел Георгиенсон. Гага откри въпросното устройство, което тук не е трудно откриваемо, защото както ви казах вече всичко е на едно място. Просто трябва да помислиш за него и го откриваш. Изпляка един "message in a bottle", като използва бутилка от Феймъс Граус и повика Ел. На мига пред нея се трансформира една сърф дъска с руси къдрави коси, а до нея беше застана един турска резана карабина с пирографисан черен корсар на приклада.
-Ехоооо. Това е хел. Защо сме тук? На плажа на Гьокчеда к'во ни беше? Тъкмо се бяхме захванали със секс тренировки за олимпиадата по секс маратон в Лейк Плесид!-занегодува Ел.
-Ама Ел, мила приятелко. Домъчня ми за теб и реших да те чуя само. Не знаех, че ще се озовеш тук и ще секна ерекцията на карабината. Гледам нещо му се е отпуснал спусъка, та таман ще поотморите малко..-каза Гага.
В този момент заговори турската карабина:
-Ама тук много топре. Как хубаво и не сексуално тук. Ашкоусум! Мой карабин много изморен. Ел подмята карабин като прани гащи из легло. Тя шампион от минала олимпиада по креватна акробатика с капибари, но аз новобранец малко и не много топре.
   Ел хвана резаната карабина за мушката и му се закани:
-Абе ей! Не ми се прай на Тошко Африкански-антиакробата! Ще тренираш докато ти отмалеят тестисите! Така се става шампион. Лигльо такъв!
   В този момент Флореспейса, която продължаваш да пука доматчета в оранжерията се обърна с видимо заинтригуван вид и рече:
-Скъпа Ел! Сексът е спорт, но любовта е изкуството да правиш секс. Аз, като един истински декодер на думи и чувства, ще ти кажа, че тази карабина иска любов. Иска много любов. Трябва и ти да вземеш едно памуче като мен. Сетне да я разчастиш и с малко армейски лубрикант да излъскаш всичките й чаркове. Да вземеш един шомпул и да излъскаш цевта. После да му прогониш мерника и чак сетне джиджи-биджи. 
  Асита Тина сложи очилата си с висок диоптър, които бяха лупи като дъна от шампанско. На всяко едно кръгче на полегналата осмица по една лупа. Приближи се до златната медалистка от Калгари, погледна резаната карабина и рече:
-На тоя карабиняк май му бие леко в лево! Направих някой изчисления. Опънах тангента, перпендикулярна на радиуса на цевта му и изчислих, че има кривина, която би довела до отклонение в ляво. 18 сантиметра на 150 метра. Но не е фатално! Корекцията може да се зададе от мерните прибори и разстоянието между мерника и мушката.
-Еми така са резните карабини. От кога се каня да напиша текст за Деян Икебанта със заглавие "От резане карабините ги боли"-сприхаво се обади Еми Пани-Аз за това не искам да си кръцна дебелата Берта!
-Еееееее........Минути за раеклама! Искаш ли да пуснем дакела по БТВ?-подигравателно се обади оранжерията, докато отпиваше от пестицидната мастика в пулверизатора, с която до преди малко пръскаше закачливо Фло.
   Ел се стъписа от толкова духовни капацитети на едно място и разтревожено рече:
-На моя резляк и така си му е добре. Плюс това много обича боб, който му действа като афродизяк. Като изпапка една тенджера и направо полита. И като се почнем с тренировките сме направо като Тузара и Кари Братшоу. А това дали говори за високо ниво на сексуална  интелигентност и високо ниво на тестостерон при моя турски партньор? Или е просто газов ефект от разграждането на скорбялата в бобените култури?
-Да Ел! Това е култура. Но е култура на хранене първо и после на всичко останало. Те в Турция колко води сменят на боба по време на варенето?-попита лейди Гага.
  Карабината се включи в разговора с кратък отговор:
-Не сменя вода. Така не топре, ако сменя вода. Аз сърфист, аз не машина за джиджи-биджи. Изпуква тенджера с боб и яха сърф. После лети като ракета по вълни.
Улисани в дискусията за "Сексът и Инстамбул", духовните пътешественици не забелязаха, че е дошло време за ежедневната процедура по откриване на блуждаещи души. В тази процедура се изключваха от енергията на аватарите си и се телепортираха във физическия свят, като там търсеха загубени души, на които трябваше да помогнат. Така към великолепната петорка се присъедини и русокосият сърф-Ел Георгиенсон, която даде нов колорит на групата, вписвайки се чудесно в седмото измерение и внасяйки малко естрогенност и натуралитет в Бид Спирит Брадър.

Няма коментари:

Публикуване на коментар