вторник, 14 юни 2011 г.

СПРАВ(ОО)ЧНИК ЗА БЛУЖДАЕЩИ ДУШИ - 9

Поради факта, че духовните рейнжъри се спряли добре с мисията си да изживяват и анализират света на нематерията, били наградени с ден за почивка. Те сами трябвало да изберат мястото и понеже Буклето отдавна не била карала сърф, предложила това да бъде българското Акапулко-село Лозенец. С не много ищях, но и останалите приели. Там щели да се срещнат с душевните аватари на всички псевдо гъзари и кисели дупенца. Включително и един билюк техни приятели. В мига в който взели решението се озовали на една маса, на един бар, на северната част на плажа на по чаша наистина страхотно мохито. Подхванали различни теми, разказвали плажни спомени, смеели се. Букле и карабината се пуснали със сърфовете, макар да нямало силен вятър. Курортът бил известен и с името "Вакум бей" и никак не бил подходящ за каране на сърф, но от друга страна можело да си се возиш лекичко по вълните и ако ти се допишка, спокойно да поспреш и да си свършиш работата без да ти се налага да слизаш от сърфа. Плюс това карабината в този ден си била настроила спусъкът за лежерни любовни изживявания, защото Букле му била обещала само цунки, гушки и смучки. Докато останалите си пиели мохитото, забелязали, че от към южната страна на плажа се случва нещо, защото мъжете припадали поголовно, всякаш правили мексиканска вълна. Като кукли ниваляшки се накланяли и по-късно се изправяли. Изведнъж мастилницата съзряла поваляващият мъже субект и се провикнала:
-Ееееее....това е Паполити! Виждате ли онзи бански на лалета с русите коси, който идва насам. Това е Паполети. Тя така въздейства на мъжете, когато е по бански. Припадат поголовно, а някой дори колабират при видът й и се гърчат в умопомрачителни конвулсии, докато жените им ги свестяват с шамари. Бойс Волф да си затвори очите, че няма кой да го шамаросва тук. И без това Паполети все още не го е приела за приятел във Фейсбук. За какво да страда момчето?!
-Я па, че няма!!! Мислиш ли?-обади се Фло-От кога съм му мераклия, ако знаеш?
-Не така приятели! Тук сме се събрали в толкова прекрасният си почивен ден, за да се насладим  неземно на мигът, който винаги толкова бързо се изплъзва, като пясък между пръстите. Хубавите мигове са тъй кратки. Ценете ги! Не ги погубвайте с негативността, неизпълнените си мечти и незадоволства.-мъдро рече Лейди Гага, докато с премрежени очи отпиваше от леденото си мохито в което Бойс Волф по нейна молба, скришно доля още 100 гр. кубински ром.
  Мексиканската вълна от зазяпали се мъже постепенно се доближаваше към тях. Бойс Волф затвори очи, решен твърдо да не припада днес, след тирадата за хубавите моменти на Гага.
-Здравейтеееее! Ооооо...Еми Пани, ти до кога няма да припадаш по мен бе душа? Искаш ли да сваля горнището и да те видя тогава, а?-рече закачливо Паполети.
-Ех Паполети бееее, не помниш ли, че се имунизирах срещу плътски желания преди да тръгна за мисията.
     Асита Тина впечатлена от тази информация се наведе към ухото на Фло и й прошепна:
-А аз се чудих, защо Пани не ме забелязва. Ма той си е направо евнух бре! Кога ли ще го пусне имунизацията се чудя?
-По девет седмици и половина траят обикновено. Но при по-волевите изкарва и повече.-сподели познанията си Фло.
   Паполети разкопча горнището си, свали го с отработен жест, след което всички мъже в радиус от един километър се натръшкаха по земята. Еми Пани обаче стоеше, като стожер на силната воля и окото му дори не трепна.
-Ей! Ти да не си зодия водолей бе Пани? Ей сегинка ще си събуя и гащичките и ще те видя аз теб.-заканително каза Паполети.
    В този миг, любопитството на Бойс Волф надделя. Той плахо отвори едното си око и тутакси се трупира на пода.
    Гага която стоеше най-близо до него се наведе да го свестява и се провикна:
-Венсеремос! Куба Либре! Ел пуебло унидо, хамас сера венсидо!-сепна се и продължи-Ох, тоя Волф не спря да ми налива и май съм се налюляла лекичко. Водаааа.....Дайте вода!
    Флореспейса тихомълком се доближи до облъченият от Паполети завалия и решително му наби седем-осем шамара.
-Ставай похотлив пияницо! Как пък не издържа и две минути без да зяпаш омагьосващите цицета на Паполети. Хем Пани те предупреди.-гневно се изказа Фло, докато набиваше леки шамарчета на тръшналият се на пода Волф.
     Тъкмо започва да се свестява горкият и отвори очи, но съзря отново Паполети, която в желанието си да облъчи ваксинираният Пани си свали и гащите, и пак припадна, но този път с леки гърчове. Фло и домъчня за него и спря да се опитва да го свести, докато се наслаждава на шамарите си. Лейди Гага, която бе извадила почти изхабеното си моливче и си записваше нещо за екзистенциализмът и философията на съществуванието при форстмажорни ситуации, скришно протегна ръка и извади кубинският ром от джоба на Волф, наля си под масата, след което пак му върна бутилчицата.
-Ама Пани бе!!! Ти май не само си ваксиниран! Да не са те кастрирали? Я гледай, какво става след мен! Цирк! Припадат, гърчат се, колабират изпаднали в несвяст. Развеждат се после, а ти! Само ти и ония инструктор се държите, като водолей евнуси. Срамота!-отчаяно рече Паполети.
-Хи-хи-хи-хи-хи.....-се изсмя Асита Тина докато прикриваше с ръка устата си и съзаклятнически погледна към Фло.
-Венсеремос! Куба либре! Вива мохито! Вива Хавана клуб!-провикна се екзалтирано Гага докато се наслаждаваше на мохитото и липсата на реакция у Пани.
    Няма спор!-рече Пани докато приглади перото на мастилницата си-ваксината ми е добра. Вярно, че плащам данък "липса на желания", за което малко ме е яд, когато редактираме текстове с някой колежки, но за сметка на това, съм разгърнал душата си свободно и леко в духовният ефир. Неповлиян съм от секс прищявките на мисълта си. Това е друго измерение.
   Дочула думичката "СПОР", тутакси се появи библиотеката с кученцето, което излая два пъти и тя започна да синтезира ситуационните елементи и обобщи:
-Понякога припадаме по външният вид на предпочитаният пол. Много по-често, именно това ни привлича на прима виста, но истинският припадък, винаги се случва на дълбоко в дебрите на душата ни. Там и когато усетим магията на невидимото докосване. Най-големият афродизяк за душата е откриването на сродната душа. Похотта на физическото привличане е само прекрасно допълнение към великото усещане на любовта. В случай, че тя остане само физически изживяна, е лутане по пътя към нейното откриване.
     Денят преваляше. Сърфистте все още издуваха платната, а слънцето бе красивият съучастник, на нахлуващият прохладен морски бриз.


Няма коментари:

Публикуване на коментар